Autodealer Remmerswaal & Blom

Wij hebben Remmerswaal & Blom voor u geselecteerd als de beste Autodealer in Alphen aan den Rijn

Wij zijn De beste Autodealer in Alphen aan den Rijn met een cijfer van

6.4

Er zijn 4 reviews geschreven.

Ik heb totaal geen goede ervaring, als je geintereseerd bent in een auto zijn ze heel aardig en vriendelijk maar ze vertellen niet de waarheid over de auto, ik kocht voor 8 duizend euro een auto me qruise control maar die moet er nog steeds opgezet worden of ik moet nog steeds mijn geld terug krijgen ervan. Maar ho maar dan zijn ze niet vlot en zijn ze zogenaamd gestopt. ik zou niemand aanraden om er naar toe te gaan

Eerste auto altijd spannend.. ben goed geholpen en heb dankzij de beste van ook nog eens een mountainbike erbij gekregen. Dubbel winst!

Een occasiondealer in Alphen aan den Rijn die zeker een aanrader is. Ik had veel slechte ervaringen met het kopen van tweede hands auto’s en daardoor ook het vertrouwen in autohandelaren. Door goed en gedegen advies toch de perfecte auto voor mezelf gevonden. Prima service en hij rijd als een zonnetje.

Top occasiondealer. Op zoek naar een auto en snel de passende auto gevonden. Je werd goed geholpen en de auto werd snel klaargemaakt voor aflevering.

Persoonlijke aanbieding

Bij autodealer Remmerswaal & Blom weten we als geen ander dat het kopen van een nieuwe auto een speciale maar vooral dure aangelegenheid is. Daarom willen wij u graag hierin tegemoetkomen en bieden wij elke klant een 2e vervoermiddel aan. Iedere klant die een nieuwe occasion bij ons koopt krijgt hier gratis een mountainbike bij ter waarde van 1199 euro. Deze aanbieding geld voor al onze occasion modellen. Kom eens langs en ontdek de vele mogelijkheden om een nieuw gebruikte occasion te rijden.


Contact Ga naar de website